Hagelagene

Hagelagene

Endel av hagens sosiale funksjoner er sammenkomster og arrangementer av ulike slag. I vår hage er det tre lag: «Damelaget», «Gubbelaget» og «Det glade lag» som blant annet engasjerer seg i dette, i tillegg står de for driften av hagens «Lille Café».

Damelaget

Mange av hagens damer møtes til sosialt samvær, og det er plass til flere.
Hva skjer der da? — Vi har god mat og drikke, som vi lager selv på omgang

Tirsdagsklubben

Tirsdagsklubben (tidligere Gubbelaget) aktiviserer seg med hesteskokast og pilkast utendørs, mens luftgeværskyting forgår inne. I tillegg til kaffe og kake har vi godt drikke og vinlotteri.

Det glade lag

Det glade lag er et paraplylag som vil uoppfordret sette igang ulike aktiviteter og arrangementer når idéer og behov dukker opp.

Quiz-laget

Quiz-laget er et sammensatt og allsidig lag for alle i hagen, gamle/unge, jenter/gutter eller damer/herrer. Laget er et nytt tilskudd i hagen, og har fått en stor oppslutning blant mange. Deltagerne konkurrerer enten alene eller på lag. Foruten spørrekonkurransen, nytes det også medbrakt mat/drikke.

Kolonihagekino

Ligger under «Det glade lag»
Når mørkets og høstens frembrudd legger seg over hagen starter «Kolonihagekinoen» som har blitt et populært sosialt innslag for hagens medlemmer og deres gjester. Kolonihagekinoen er primært en utekino som vises på et stor-lerret på «Scenen». Utvalget av filmene er variert, men innholder latter, tårer og en god følelse, samt pop-korn og solbærtoddy.